2015. augusztus 16.

Őszi zivatar

Üdv Kedves Olvasó!


Nos, sikerült meg is írnom a fülszöveget, amit a saját menüjében már olvasható is tegnap este óta. Az ismertető mellett már elérhető a Szereplők oldala is, ahol megismerkedhetsz a történet három szereplőjével. Emellett pedig egy újfajta borító is látható, mert korábban csak a borítót készítettem el, de most már a gerinc és a hátoldal is megvan. Várom róla a véleményeket!
A Prológus érkezésének az időpontját még nem tudom, de minél előbb szeretném hozni. Addig is kellemes időt!

Üdv,
Catalina

Őszi zivatar


Aida Martínez, a spanyol belsőépítész boldogan mondott igen Fernando kérdésére, aki már hosszú évek óta birtokolta a szívét. Közel két év házasság után mégis megtörve áll a körülötte zajló események előtt, míg szíve napról napra egyre több sebből vérzik. A teljes tudatlanságba menekülve, naivan reméli, hogy még minden visszafordulhat, hogy még minden lehet olyan, mint amilyen régen volt a veszteségeik előtt, amikor még szerelmes volt belé a férje.
A boldog feleség álarca mögé rejtőzve figyeli, ahogyan a focista, akibe még ennyi idő után is töretlenül szerelmes, szinte minden este egy másik nőhöz készülődik izgatottan. A lelke mélyén azonban tudja, hogy már semmi sem lesz a régi, a szerető átvette a helyét, ő mégsem tud elszakadni a csatártól. Végül ugyan nehéz szívvel, de egy zivataros, őszi éjszakán kilép a közös otthonuk ajtaján, maga mögött hagyva az emlékeiket, melyek egészen idáig a szeretett férfi mellett tartották.
Vajon Fernando is olyan könnyedén kezeli az elválást, melynek már rég be kellett volna következnie? Vagy talán későn, azonban ráébred, hogy rossz döntéseket hozott meg a múltban? Egy megcsalt feleség, egy hűtlen férj és egy szerető története, valós és ál érzelmekkel, rossz és jó döntésekkel.

Mert néha egy kapcsolat nem happy enddel végződik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése