Szereplők

Születési idő: 1984. október 28.

Azt hittem, hogy már túlléptem a múlton, Rajta, rajtuk... azonban, ahogy megjelentek mindketten az életemben, minden a feje tetejére állt. Már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy tényleg sikerült lezárnom azokat a fejezeteket, érzéseket, amelyek hozzájuk kapcsolódnak. Ezért lenne jobb, ha eltávolodnék tőlük és a gyerekes civakodásuktól, de valami legbelül folyton Felé irányít, amit még ennyi év elteltével sem tudok befolyásolni, vagy parancsolni.

Tavaszi zápor
Aida Martínez
A szingli belsőépítész


Születési idő: 1984. március 20.

Másfél éve nem hallottam róla semmit, még a szüleim sem meséltek róla, pedig tudom, hogy rengetegszer találkoztak. El kellett volna felejtenem, megfogadtam, hogy többet nem fogom bántani, de elég lenne egy apró mosoly Tőle ahhoz, hogy ismét a rabja legyek, hogy azonnal megfeledkezzek mindenről és újra csak Őt akarjam.

Tavaszi zápor
Fernando Torres
Az ex férj


Születési idő: 1983. november 03.

Hetek óta próbálok közelebb kerülni Hozzá, de mindig akadályokba ütközöm. Nem fogom feladni, mint régen, most nincs itt az a féreg, aki képes volt így tönkretenni egy ilyen csodálatos nőt. Most nem fog közénk állni és én fogom boldoggá tenni, mert nekem mindig is Ő volt a legfontosabb.

Tavaszi zápor
Marco Hernández
Az ex barát


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése