Szereplők

Születési idő: 1984. október 28.

Még mindig ugyanúgy szeretlek, mint az első nap, mintha nem telt volna el annyi idő, mintha semmi rossz sem történt volna velünk. De most is az orromban érzem azt az undorítóan édes parfümöt, amely megmérgezi minden gondolatomat, minden pillanatomat és tudom, hogy most is Hozzá készülődsz, nem is törődve velem... Már nem vagy az enyém, már rég nem tartozol hozzám, azonban még mindig szeretlek Téged!

Őszi zivatar
Aida Martínez
A megcsalt feleség.


Születési idő: 1984. március 20.

Mosolyogva sétálok felé, könnyedén hazudok újra Neki és csókolom meg, mintha nem is egy másik nőhöz tartanék épp. Mással fogom tölteni a szabadidőm, az estém nagy részét, mert mellette nem tudok maradni, azonban elengedni sem tudom, hiába ölöm meg egy pici részét minden egyes alkalommal. Egy részem minden éjszaka haza hoz Hozzá, hogy reggelente mellette ébredjek, és ez az a részem, ami nem képes elszakadni Tőle, hiába lenne ez a helyes döntés. Ez a részem még mindig szereti Őt.

Őszi zivatar
Fernando Torres
A hűtlen férj.


Születési idő: 1986. július 08.

Csak egy kalandnak indult egy híres és jóképű focistával. Nem akartam Tőle többet, viszont most már alig várom, hogy végre elhagyja értem a feleségét, hogy aláírják a válóperes papírokat, és az enyém legyen. Csak az enyém!

Őszi zivatar
Melissa Williams
A szerető.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése